Top catering!

Voor catering kun je ook bij VITA terecht. Bij VITA hebben we al ervaring met het leveren van catering op maat in Heerde, Hattem, Wezep en Wapenveld bij bruiloften, opendagen en vergaderingen van diverse bedrijven in de regio.

Door samen alles door te nemen en naar jullie wensen te luisteren laten wij alles naar wens verlopen.
Door bijvoorbeeld producten op maat te leveren of zelfs afspraken te maken door op de dag zelf de grote van bestelling aan te passen naar de verwachte opkomst.

Fotoimpressie van onze catering

Voor zowel bedrijven als particulier

Heb jij een verjaardag, feestje of andere reden om in Wapenveld, Wezep, Hattem of Heerde catering te bestellen? Dan kun je bij VITA ook terecht!
Je hoeft dus niet persé zakelijk te bestellen om je gasten in de watten te leggen met een heerlijke lunch/ontbijt/gebak of een ander gerecht!

Zakelijk klanten kunnen aangeven of ze direct willen betalen of een factuur willen ontvangen. Het is mogelijk om op uw eigen locatie te pinnen, bij ons kan het allemaal!

Je kunt contact met ons opnemen met onderstaande informatie

Heb jij in Wezep, Hattem, Wapenveld of Heerde catering nodig van VITA? Loop bij ons binnen in de winkel of vul onderstaande formulier in om vrijblijvend een prijsopgaaf te krijgen.
Op de contactpagina vind je eventueel extra/andere informatie contactpagina.

Geselecteerde waarde: 5
Wilt u bijvoorbeeld een high tea op locatie of wilt u eerst alles (telefonisch) doornemen, vink dan "anders" aan. Dan nemen wij sowieso contact met u op!