koop een Hamburger bij VITA!

Je moet reserveren! hij is maar €7,50!

Waarom hebben we een hamburger?

Via socialmedia hebben wij een poll de deur uitgedaan of mensen het leuk zouden vinden een hamburger bij ons te komen eten. 85% van de personen stemde voor! dus wij kunnen er niet meer onderuit..

Door lang geëxperimenteerd te hebben met een hamburger maken zijn we tot een erg lekker broodje gekomen. Deze bieden wij aanstaande zaterdag aan voor €7,50!
Het recept is dus een combinatie van andere recepten en een beetje van ons zelf. Nieuwsgierig naar ons geheime hamburger recept? vul dan onder aan de pagina snel het formulier in.

Wat zit er op de originele hamburgers?

De burger bestaat uit de volg ende onderdelen: een zachte bun met sesamzaad, sla, dun plakje komkommer, augurkje voor de smaak, rode ui en truffel mayonaise voor een super smaak en een burger welke we bereiden volgens een geheim recept!
De burger wordt geserveerd zoals je van ons gewend bent, met de bij passende tortilla chips.

Hamburger geheim recept bij VITA

Alleen maar aanstaande zaterdag?

Jazeker, alleen maar zaterdag 28 mei. VITA is tegen eten verspilling en kunnen dit recept niet dagelijks op de kaart hebben staan. Wij moeten van te voren weten hoeveel burgers wij moeten maken. dus.. pak deze unieke kans om van deze burger te genieten

Reserveer dus snel je hamburger voor €7,50!

Onderstaand formulier is verwijderd, wil je nog een hamburger? dan zul je moeten informeren naar de beschikbaarheid. Heb je wensen of vragen neem dan contact met ons op via onze contactpagina of bel 038 457 9240